14 de nov. 2013

A l'escola la fruita entra solaBenvolgudes famílies,
La nostra Escola s’ha tornat a adherir a la Campanya: “A la nostra escola mengem + fruita”.

Es tracta d’un Pla de consum de fruites i verdures a les escoles, promogut per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya..

La campanya, que aquest curs va adreçada als nens de cicle inicial i mitjà de primària (6 a 10 anys), consisteix a distribuir gratuïtament fruites i hortalisses als escolars dels centres educatius de Catalunya que hagin sol·licitat la participació i va acompanyada d'activitats educatives i de lleure relacionades amb l'alimentació, l'agricultura i la salut.

Durant 5 o 6 mesos del curs 2013/2014, es distribuirà, una vegada al mes, fruites i/o hortalisses seleccionades en funció de l'estació de l'any, la proximitat i la qualitat.

Els objectius d’aquesta Campanya són:

  •  Oferir fruita gratuïta en els esmorzars i/o berenars dins del centre escolar.
  •   Informar sobre els beneficis de l’increment del consum de fruita i verdura, i sobre la seva diversitat, característiques, producció, estacionalitat, etc 
  •  Proposar el consum de fruites com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

Per això, cada dijous els/les xiquets-es no caldrà que portin l’esmorzar de casa, menjaran la fruita que ens han distribuït. Però si creieu, que el/la  vostre/a  fill/a necessita a més a més un entrepà no dubteu en  donar-li però no tan gran com els altres dies.
Us fem arribar el llistat de la fruita que ens han portar aquest dimarts:
Mandarina.
Pera Blanquilla.
Poma Vermella/Bicolor
Pastanaga
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada